Belarus, un motan care suferă de strabism, a devenit vedetă pe Instagram. Cauza nobilă pentru care sunt folosiţi banii strânşi de felină | GALERIE FOTO

Belarus, un motan pufos suferind de strabism, foarte activ şi curios, este una dintre vedetele feline ale reţelei Instagram, iar stăpâna sa profită de faima acestuia pentru a strânge fonduri pentru animale fără adăpost.

1384 afișări
Imaginea articolului Belarus, un motan care suferă de strabism, a devenit vedetă pe Instagram. Cauza nobilă pentru care sunt folosiţi banii strânşi de felină | GALERIE FOTO

Belarus, un motan suferind de strabism, vedetă a reţelei Instagram

Belarus are peste 250.000 de fani pe plaforma de socializare online Instagram şi faima sa continuă să sporească.

Motanul suferă de strabism, însă această boală a ochilor nu provoacă dureri şi nici alte complicaţii, iar vederea sa nu este afectată.

Belarus a fost adoptat în 2018, pe când avea un an, de Rachel, iar în prezent este celebru pentru năzbâtiile sale. Este un motan foarte activ şi curios, unele dintre activităţile sale preferate fiind să stea la duş, chiar şi când curge apa, dar şi să dea jos obiectele de pe chiuvetă atunci când stăpâna lui face baie.

"Îi place să se joace cu mingi, sfori şi alte obiecte mici pe care poate pune laba", dar şi să exploreze orice colţişor, a spus Rachel.

Lui Belarus îi place să fie în centrul atenţiei, ceea ce face din el un star perfect al reţelei Instagram. Motanul are conturi şi pe Facebook şi pe YouTube, potrivit boredpanda.com.

Stăpâna lui Belarus se foloseşte de celebritatea acestuia pentru a strânge fonduri în beneficiul adăpostului de animale din San Francisco, SUA, de unde l-a adoptat pe motan. Astfel, în 2019, Rachel a putut să doneze suma de 4.000 de dolari strânsă în urma mai multor campanii.

Citeşte şi: GALERIE FOTO: Belarus

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
belarus,
motan,
strabism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici