Belmondo a depus plângere împotriva fostei soţii

Actorul francez Jean-Paul Belmondo a depus o plângere împotriva fostei sale soţii, Natty Tardivel, motivând că aceasta îl împiedică să îşi viziteze copilul, a anunţat, joi, avocatul său, Michel Godest.

351 afișări
Imaginea articolului Belmondo a depus plângere împotriva fostei soţii

Actorul francez Jean-Paul Belmondo şi fosta lui soţie, Natty Tardivel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul francez Jean-Paul Belmondo

În luna august, într-un interviu acordat săptămânalului Paris-Match, Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 76 de ani, a mărturisit că fosta lui soţie îl împiedică de mai multă vreme să aibă grijă de fiica lor, Stella, în vârstă de 6 ani, la sfârşit de săptămână şi în vacanţe.

Natty Tardivel, care deţine custodia copilului, a declarat că decizia ei provizorie de a nu-şi lăsa fiica în grija tatălui ei "este direct legată de o anchetă a poliţiei ce vizează anturajul Barbarei Gandolfi, prietena belgiană a lui Jean-Paul Belmondo, şi de ameninţările cu moartea" din nişte scrisori anonime primite atât de ea, cât şi de actor.

Aceste scrisori de ameninţare fac obiectul unei anchete desfăşurate de Poliţia judiciară din Paris.

"Extrem de afectat de dificultăţile pe care le întâmpină pentru a o vedea pe fiica lui, Stella, Jean-Paul Belmondo a considerat că este nevoie să dea dovadă de fermitate. El s-a deplasat, marţi, 15 septembrie, la un comisariat din Paris, unde a depus o plângere" împotriva fostei lui soţii, a declarat Michel Godest.

Potrivit avocatului său, Jean-Paul Belmondo a luat această decizie pentru "a o aduce cu picioarele pe pământ" pe fosta lui soţie, Natty Tardivel, şi pentru a pune în aplicare în mod satisfăcător dreptul său de vizitare a copilului.

Jean-Paul Belmondo a fost audiat ca martor de către poliţiştii francezi, la începutul verii, la cererea justiţiei belgiene, în cadrul unei anchete financiare care o vizează pe Barbara Gandolfi şi pe fostul ei soţ, în legătură cu afacerile pe care le deţin în Belgia. Barbara Gandolfi, fost model al revistei Playboy, deţine împreună cu fostul ei soţ mai multe cluburi de noapte, în Belgia.

"Sunt localuri pentru spectacole, unde tinere femei dansează în jurul unor bare verticale, în faţa unui public în general masculin", a explicat Barbara Gandolfi. Ea este suspectată de "spălare de bani, activităţi criminale şi trafic de persoane", însă se declară "nevinovată 100%".

După ce au trăit împreună 13 ani, Jean-Paul Belmondo s-a căsătorit cu Natty Tardivel, pe 29 decembrie 2002. Cei doi au divorţat anul trecut.

Jean-Paul Belmondo a suferit, în 2001, un grav accident cerebral, care i-a provocat o paralizie parţială. În pofida acestor fapte, actorul a început, recent, să lucreze la filmul "Un homme et son chien", în regia lui Francis Huster. Filmele în care a jucat Belmondo au fost unele dintre producţiile cu cele mai mari încasări din cinematografia franceză până la mijlocul anilor '80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici