Ben Affleck, regizor şi protagonist al unui film despre un jefuitor de bănci

Ben Affleck va regiza filmul "The Town" - în care va interpreta rolul unui jefuitor de bănci -, o adaptare cinematografică a unui roman scris de Chuck Hogan, ce va fi produsă de Warner Bros. şi Legendary Pictures, informează variety.com.

55 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck, regizor şi protagonist al unui film despre un jefuitor de bănci

Ben Affleck, regizor şi protagonist al unui film despre un jefuitor de bănci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorii John Hamm şi Rebecca Hall vor juca alături de Ben Affleck în acest lungmetraj.

Affleck va interpreta rolul banditului care se îndrăgosteşte de casiera unei bănci pe care o jefuieşte. Aceasta îşi doreşte să îl aducă pe calea cea bună, însă ea reprezintă, totodată, un ajutor pentru FBI, care vrea să-l captureze pe cel mai râvnit dintre jefuitorii de bănci din Boston.

John Hamm va interpreta rolul agentului FBI, îndrăgostit şi el de aceeaşi angajată a băncii, interpretată de Rebecca Hall.

Graham King va produce filmul, prin intermediul companiei GK Films.

Ben Affleck a rescris scenariul original, redactat de Peter Craig şi Chuck Hogan.

Filmările vor debuta în septembrie, în Boston, acelaşi oraş în care Ben Affleck a debutat ca regizor, odată cu filmul "Dispărută fără urmă/ Gone Baby Gone".

John Hamm, starul din serialul de televiziune "Mad Men", a încheiat recent filmările la "Howl", o dramă regizată de Rob Epstein şi Jeffrey Friedman, despre procesul intentat pentru obscenitate lui Allen Ginsberg, după publicarea unui poem.

Rebecca Hall, cunoscută din "Vicky Cristina Barcelona", va juca şi în pelicula "Please Give", regizată de Nicole Holofcener.

Ben Affleck, cunoscut pentru prestaţia din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar - şi "Pearl Harbour", a regizat recent şi un spot umanitar, având ca fundal sonor o melodie a formaţiei Rolling Stones, acesta urmând să fie utilizat în cea mai recentă campanie a Înaltului comisariat pentru refugiaţi al ONU, pentru strângerea de fonduri în beneficiul civililor din Congo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici