Ben Affleck scrie şi regizează un film "Batman" independent de franciză

Ben Affleck, care şi-a anunţat recent divorţul de actriţa Jennifer Garner, va scrie împreună cu Geoff Johns, de la DC Comics, scenariul pentru un film dedicat personajului Batman, independent de celebra franciză, iar starul în vârstă de 42 de ani va fi şi regizorul acestei producţii.

261 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck scrie şi regizează un film "Batman" independent de franciză

Ben Affleck scrie şi regizează un film "Batman" independent de franciză

Cei doi cineaşti sunt nevoiţi să lucreze intens la această poveste, pentru ca proiectul să fie gata până la sfârşitul verii, notează site-ul contactmusic.com, care citează surse apropiate scenariştilor.

Vestea vine la scurt timp după ce Affleck - care joacă împreună cu Henry Cavill în "Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii/ Batman V Superman: Dawn Of Justice", ce va fi lansat în martie 2016 - a asemănat personajul de benzi desenate cu Hamlet al lui William Shakespeare, pentru că rolul acestuia poate fi interpretat în diverse moduri.

"Batman este, practic, varianta americană a lui Hamlet. Acceptăm să fie interpretat de actori în diferite feluri", a declarat starul american.

Mai mult, Affleck a promis că versiunea sa de personaj se află "la capătul drumului şi poate la capătul vieţii".

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011. Cineastul a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Geoff Johns, în vârstă de 42 de ani, scrie cărţi de benzi desenate, este scenarist şi producător de televiziune. Este cunoscut pentru filme precum "The Flash" (2014), de David Nutter, şi "Justice League: War" (2014), de Jay Oliva, dar şi pentru "Green Lantern: Emerald Knights", joc video lansat în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici