Bestsellerul scris de Valérie Trierweiler, fosta iubită a lui François Hollande, va fi ecranizat

Bestsellerul "Merci pour ce moment", în care Valérie Trierweiler descrie povestea ei de iubire cu preşedintele francez François Hollande, dar şi despărţirea de acesta, va fi adaptat pentru marele ecran, a anunţat luni pentru revista Gala actriţa şi producătoarea franceză Saïda Jawad, citată de AFP.

167 afișări
Imaginea articolului Bestsellerul scris de Valérie Trierweiler, fosta iubită a lui François Hollande, va fi ecranizat

Valérie Trierweiler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Prin «Merci pour ce moment», Valérie întruchipează lupta unei femei care îşi strigă adevărul (...) Romarin Films, compania mea de producţie, în acord cu Valérie, dezvoltă în prezent o adaptare cinematografică a bestsellerului şi analizează posibilităţi de coproducţie cu alte companii franceze şi internaţionale", a anunţat Saïda Jawad.

"Nu pregătesc un film polemic, vreau doar să povestesc lupta unei femei îndrăgostite, chiar dacă povestea în sine este excepţională, deoarece bărbatul pe care îl iubeşte este preşedinte. Tema în sine rămâne una universală", a adăugat tânăra producătoare franceză, care spune că l-a susţinut pe François Hollande în timpul campaniei prezidenţiale din 2012.

Cartea scrisă de Valérie Trierweiler, lansată la începutul lui septembrie 2014 în Franţa şi publicată apoi în mai multe alte ţări, a fost tipărită în peste 730.000 de exemplare, aducându-i autoarei sale încasări de peste 1 milion de euro. Luni, romanul se afla în continuare în Topul 3 săptămânal al celor mai bine vândute cărţi din Franţa.

Valérie Trierweiler va avea, de asemenea, un cuvânt de spus în privinţa felului în care va fi realizată această adaptare cinematografică.

Preşedintele socialist francez şi-a anunţat despărţirea de Valérie Trierweiler, cu care avea o relaţie de mai mulţi ani, la doar câteva zile după apariţia în presă, în ianuarie 2014, a unor articole care dezvăluiau faptul că François Hollande avea o relaţie secretă cu actriţa Julie Gayet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici