Beyoncé concertează la Cluj-Napoca pe 22 octombrie

Cântăreaţa americană Beyoncé va concerta pe 22 octombrie pe Stadionul Municipal "Ion Moina" din Cluj-Napoca, spectacolul din România fiind inclus în turneul mondial "The Beyoncé Experience", informează organizatorii evenimentului.

3 afișări
Imaginea articolului Beyoncé concertează la Cluj-Napoca pe 22 octombrie

Beyoncé concertează la Cluj-Napoca pe 22 octombrie

Concertul lui Beyoncé, prezentat în România de compania Vodafone şi organizat de Fundaţia Culturală Phoenix, promovează cel mai recent album al artistei, intitulat "B’Day".

Pentru concertul de la Cluj-Napoca vor fi puse în vânzare un număr total de 13.500 de bilete, detaliile despre preţul şi comercializarea biletelor urmând a fi anunţate în curând. Clienţii Vodafone România vor avea acces prioritar la cumpărarea biletelor, înaintea publicului larg.

Cu o carieră de peste 15 ani şi zece premii Grammy la activ, Beyoncé a devenit cunoscută ca lider al formaţiei Destiny's Child, alături de care a debutat în 1990. În zece ani, trupa a reuşit să devină cunoscută pe plan internaţional, vânzând peste 33 de milioane de albume şi câştigând mai multe premii Grammy, precum şi alte distincţii importante în industria muzicală. "Jumpin' Jumpin'", "Bills, Bills, Bills", "Say My Name" şi "Survivor" au fost hituri puternice, care au consolidat popularitatea trupei.

"The Beyoncé Experience", turneul mondial de promovare a ultimului album, "B’Day", a început în primavara anului 2007 şi include spectacole în întreaga lume: Japonia, Australia, Statele Unite ale Americii, Germania, Franţa, Suedia, Norvegia, Danemarca, Austria, Elveţia, Italia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Portugalia, Canada, Rusia, Egipt, Etiopia, România, Turcia, India, Tailanda, China, Filipine, Malaezia, Coreea de Sud şi Taiwan.

Concertul Beyoncé face parte din seria de concerte Vodafone Best Music, începută în 2006 cu Depeche Mode la Bucureşti şi Shakira la Timişoara, şi care a continua anul aceta cu spectacolul trupei Rolling Stones de la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici