Billy Idol scrie un volum de memorii în care va vorbi despre droguri, alcool şi femei

Rockerul britanic Billy Idol şi-a anunţat fanii că a început să îşi scrie memoriile şi le-a promis acestora că nu va ezita să vorbească în mod deschis în acest volum despre droguri, alcool şi femei.

51 afișări
Imaginea articolului Billy Idol scrie un volum de memorii în care va vorbi despre droguri, alcool şi femei

Billy Idol scrie un volum de memorii în care va vorbi despre droguri, alcool şi femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Billy Idol a declarat că acest volum de memorii se va intitula "Dancing with Myself", numit după unul dintre hiturile sale din anii '80, şi va fi publicat de editura Simon & Schuster - o dizivie a grupului Touchstone - la sfârşitul anului 2011 sau la începutul anului 2012.

"Viaţa mi-a oferit o cheie din aur atunci când m-am îndrăgostit de muzica rock n roll", a declarat muzicianul britanic într-un comunicat postat pe site-ul său.

"Această lume s-a deschis în faţa mea, prezentându-mi toate oportunităţile dar şi toate tentaţiile - droguri, alcool, femei şi alte excese comise 24 de ore din 24. Cu toate acestea, trebuie să compui cântece bune pentru a supravieţui. Viaţa trebuie trăită pentru a putea face toate acele lucruri", a adăugat Billy Idol.

Billy Idol, în vârstă de 54 de ani, a devenit celebru în anii de glorie ai curentului punk, fiind solistul trupei Generation X. Muzicianul a început o carieră solo în 1981, lansând o serie de hituri, precum "White Wedding" şi "Rebel Yell", şi de atunci continuă să susţină concerte în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici