Bittman: Minculescu ar putea avea nevoie şi de o operaţie la rinichi

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a declarat miercuri că, în ciuda reuşitei operaţiei de transplant hepatic la care a fost supus Cristi Minculescu, problemele de sănătate ale solistului Iris nu sunt în totalitate rezolvate, el având chisturi şi pe rinichi.

32 afișări
Imaginea articolului Bittman: Minculescu ar putea avea nevoie şi de o operaţie la rinichi

Bittman: Minculescu ar putea avea nevoie şi de o operaţie la rinichi (Imagine: Mediafax Foto)

"Situaţia lui Cristi este departe de a fi rezolvată. Am înţeles că el ar avea aceleaşi probleme şi cu rinichii şi, peste un timp, ar putea urma o altă operaţie", a declarat Bittman, într-o conferinţă prilejuită de lansarea unui album best of, "Primăvara începe cu tine". "Nu ştiu dacă va fi nevoie de încă un transplant sau nu", a adăugat cântăreţul.

Holograf, care pe 31 martie va susţine, la Sala Polivalentă din Bucureşti, un concert de promovare a albumului nou lansat, va interpreta pe scenă şi o piesă a trupei Iris. "Vom cânta o piesă Iris în concertul nostru, în cinstea reuşitei operaţiei lui Cristi - ca un gând bun pe care noi vrem să-l transmitem", a mai spus Bittman.

Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi care pot duce la afectarea funcţiilor organelor. El a fost supus, marţi, unui transplant hepatic, donatorul fiind chiar soţia sa, Rodica. Operaţia s-a desfăşurat la o clinică din Germania. Intervenţia a început dimineaţă şi s-a încheiat după zece ore, medicii fiind surprinşi de structura particulară a ficatului acestuia, care avea aproape 20 de kilograme şi multe chisturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici