Bob Dylan îşi difuzează noul videoclip în exclusivitate pe Amazon.com

Cântăreţul Bob Dylan a oferit exclusivitate site-ului Amazon.com pentru difuzarea unui videoclip extras de pe noul său album, "Together Through Life", ce va fi lansat săptămâna viitoare.

45 afișări
Imaginea articolului Bob Dylan îşi difuzează noul videoclip în exclusivitate pe Amazon.com

Bob Dylan îşi difuzează noul său videoclip în exclusivitate pe site-ul Amazon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ciuda admiraţiei fără margini pe care Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, o are pentru cântecele legendarului cântăreţ american, Bob Dylan a ales compania Amazon pentru a-şi difuza cântecul "Beyond here lies nothing", extras de pe cel mai recent album discografic, "Together Through Life".

Acest videoclip figura, marţi, pe pagina Amazon consacrată muzicii şi avea menţiunea "în exclusivitate".

Piesa, cu accente de blues, are o durată de patru minute şi este ilustrată prin fotografii alb/negru ce prezintă cartierul Brooklyn din New York, la orele amiezii.

Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 28 aprilie. Chiar dacă videoclipul piesei "Beyond here lies nothing" poate fi urmărit doar pe site-ul Amazon.com, albumul poate fi comandat atât pe Amazon, cât şi pe iTunes.

Acest material discografic este cel de-al 46-lea din cariera artistului şi succede albumului "Modern Times", lansat în 2006. Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Columbia, noul album a fost înregistrat la sfârşitul anului 2008, după ce Bob Dylan a compus cântecul "Life is Hard", pentru următorul proiect cinematografic al francezului Olivier Dahan, regizorul filmului "La vie en rose".

Bob Dylan, care se află permanent în turneu, de peste 20 de ani, cu al său "Never Ending Tour", susţine în prezent o serie de concerte în Europa. Astfel, marţi, el a concertat la Strasbourg, iar pe 25 aprilie va avea un spectacol la Londra.

În 2004, după o carieră de 40 de ani, Bob Dylan, poetul muzicii rock, s-a situat pe locul al doilea în topul celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor alcătuit de revista Rolling Stone.

Piesa "Blowin' In The Wind", lansată în 1963, pe albumul "The Freewheelin'", a reprezentat un simbol muzical al mişcării anti-Vietnam şi un cântec favorit al militanţilor pentru drepturile civile, clasându-se pe locul 14 în topul Rolling Stone al celor mai bune melodii din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici