Bogaţii vor deveni specie!

Selecţia naturală a oamenilor va continua pentru cel puţin zece generaţii, iar corpul va suferi transformări vizibile, susţin biologii de la Universitatea Yale. Aceştia spun că omul continuă să evolueze iar acest proces este accelerat de inovaţiile tehnologice care ne înconjoară, potrivit "Gândul".

52 afișări
Imaginea articolului Bogaţii vor deveni specie!

Bogaţii vor deveni specie! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Datele vin în completarea unei cercetări făcute de Paul Saffo, un important consultant economic şi "prezicător în tehnologie", aşa cum îşi spune chiar el. Acesta susţine că mai repede decât transformările corpului, omul va suferi schimbări de ordin social care vor duce la desprinderea unei noi specii, a bogaţilor.

Citeşte mai multe despre "specia bogaţilor" pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici