Bon Jovi va concerta pe o scenă de 54 de metri. Peste 500 de persoane lucrează la producţia show-ului

Trupa Bon Jovi va concerta, duminică, în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe o scenă de 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime, puterea instalaţiei de sunet depăşind 15.000 de waţi, iar peste 500 de persoane lucrează la acest eveniment, considerat "show-ul muzical al anului" în România.

972 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi va concerta pe o scenă de 54 de metri. Peste 500 de persoane lucrează la producţia show-ului

Bon Jovi va concerta pe o scenă de 54 de metri. Peste 500 de persoane lucrează la producţia show-ului (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Turneul trupei Bon Jovi "The Circle", demarat în februarie 2010, a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical de gen al anului trecut. Cu o producţie impresionantă şi o armată de oameni care fac totul ca fiecare concert să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, Jon Bon Jovi şi trupa sa se vor prezenta duminică în faţa publicului român, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Producţia concertului din Piaţa Constituţiei este asigurată de peste 500 de persoane, din care mai mult de 200 de pe toate meridianele globului. Echipa de producţie a turneului compusă din peste 200 de persoane cuprinde cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani.

Un număr de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie, iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu mai multe autoturisme de lux.

În turneu sunt utilizate patru scene identice, care sunt transportate în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămâna (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City, desfăşurat în perioada 1 - 3 iulie). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turneul "The Circle", are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va exista un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri, înscris în arcul acesteia. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi, iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1.800 litri de motorină.

Până în prezent, pentru concertul de duminică al trupei Bon Jovi au fost vândute aproximativ 50.000 de bilete, potrivit organizatorilor.

Trupele româneşti QuantiQ şi Stillborn au fost selectate prin concurs să cânte în deschiderea concertului formaţiei Bon Jovi.

Biletele pentru concert au preţuri de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (tribună), 186,4 lei (Normal Circle) şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, de pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate. Pentru eveniment, vor fi amplasate tribune în curtea Palatului Parlamentului.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este produs de East European Entertainment şi D&D Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici