Bon Jovi va primi Global Icon Award la gala premiilor MTV Europe de la Madrid

Trupa americană Bon Jovi va primi premiul Global Icon în cadrul galei MTV Europe Awards, care va avea loc pe 7 noiembrie, la Madrid, au anunţat, marţi, organizatorii acestui eveniment.

38 afișări
Imaginea articolului Bon Jovi va primi Global Icon Award la gala premiilor MTV Europe de la Madrid

Bon Jovi va primi Global Icon Award la gala premiilor MTV Europe de la Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bruce Gillmer, vicepreşedintele MTV Networks International, a declarat că trupa americană Bon Jovi este "una dintre cele mai iubite şi mai influente trupe rock din toate timpurile. Ei sunt câştigătorii ediţiei inaugurale a premiului Global Icon".

Grupul Bon Jovi va cânta la gala de la Madrid de pe 7 noiembrie, evenimentul fiind transmis în direct de posturile din reţeaua MTV.

Printre ceilalţi artişti care vor concerta la Madrid în cadrul galei MTV Europe Awards se numără Shakira, Linkin Park, Kings of Leon, Ke$ha şi Katy Perry.

Potrivit postului MTV, trupa americană Bon Jovi, alcătuită din Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan şi Tico Torres, a vândut peste 125 de milioane de albume, a susţinut peste 2.700 de concerte în peste 50 de ţări, în faţa a peste 35 de milioane de spectatori şi în 2008 a fost trupa care a obţinut cele mai mari încasări din concertele susţinute.

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) este considerată una dintre cele mai prestigioase din industria muzicală din afara Statelor Unite ale Americii. Câştigătorii acestei gale sunt aleşi în urma voturilor online exprimate de telespectatori.

Cântăreaţa Inna a câştigat titlul de Best Romanian Act şi dreptul de a reprezenta România la MTV Europe Music Awards (MTV EMA), pentru a doua oară consecutiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici