Bono de la U2 va compune pentru Spice Girls

Bono, solistul trupei U2, ar putea compune o melodie pentru membrele trupei reunite Spice Girls, care va fi inclusă pe albumul "greatest hits" ce va fi lansat înainte de turneul lor mondial de adio, care va debuta în decembrie, în Statele Unite, informează sky.com.

2 afișări
Imaginea articolului Bono de la U2 va compune pentru Spice Girls

Bono de la U2 va compune pentru Spice Girls

Presa americană informează că noul album ar putea fi lansat pe 5 noiembrie.

"(Bono n.r.) a fost încântat că i s-a cerut acest lucru şi că va putea să le ofere o parte din experienţa sa", a declarat o sursă apropiată trupei Spice Girls pentru publicaţia Daily Mirror.

BBC informează că biletele la concertul pe care Spice Girls îl vor susţine la Londra, pe 15 decembrie, la arena O2, s-au vândut în 38 de secunde de la punerea lor în vânzare pe internet.

Peste un milion de fani au dorit să cumpere bilete la acest concert, potrivit şefului site-ului de internet Ticketmaster, Chris Edmonds.

Spice Girls, trupă formată din Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell, au anunţat că vor susţine două concerte suplimentare la Londra, pe 16 şi 18 decembrie.

Membrele trupei vor fi ajutate în timpul turneului şi de cântăreaţa Jennifer Lopez, care a fost de acord să susţină recitaluri în deschiderea concertelor pe care acestea le vor prezenta în Statele Unite. Cântăreaţa latino a declarat că prietenia sa cu Victoria Beckham (Posh Spice) a făcut-o să accepte rolul de vioara a doua pentru trupa britanică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici