Bono şi The Edge au oferit un concert surpriză la Londra

Circa 200 de fani ai muzicii au fost surprinşi de un concert ad-hoc al starurilor Bono de la U2 şi The Edge, care a avut loc pe o mică stradă din Londra.

2 afișări
Imaginea articolului Bono şi The Edge au oferit un concert surpriză la Londra

Bono şi The Edge au oferit un concert surpriză la Londra

Urmăriţi de un coleg de trupş, Adam Clayton, cei doi rockeri irlandezi au cântat timp de 20 de minute la Union Chapel, în nordul Londrei, într-o acţiune de caritate pentru copiii cu dizabilităţi.

Cei doi au cântat patru melodii: "Stay", "Desire", "Angel of Harlem" şi "Wave of Sorrow", ultimul inspirat de excursia lui Bono în Etiopia din 1985.

Patru alte concerte de caritate, reunite sub numele Little Noise Sessions, vor mai avea loc la Londra, artiştii invitaţi fiind Snow Patrol şi Keane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici