Boy George a fost găsit vinovat de răpire şi privare de libertate

Cântăreţul britanic Boy George a fost găsit vinovat, vineri, la Londra, de sechestrarea unui bărbat norvegian care lucra la o companie de escortă pentru gay, incident care a avut loc în aprilie.

89 afișări
Imaginea articolului Boy George a fost găsit vinovat de răpire şi privare de libertate

Boy George a fost găsit vinovat de răpire şi privare de libertate

Fostul star al muzicii pop, pe numele real George O'Dowd, în vârstă de 47 de ani, a fost acuzat că l-a legat pe norvegianul Audun Carlsen, în vârstă de 29 de ani, de un perete din locuinţa sa din Londra şi că apoi l-a lovit. Pedeapsa va fi pronunţată pe 16 ianuarie.

În timpul mărturiei depuse în faţa tribunalului din Snaresbrook, Audun Carlsen a dat detalii despre vizita pe care a făcut-o, în data de 28 aprilie 2007, la domiciliul lui Boy George din Shoreditch, un cartier din estul Londrei, unde fusese invitat pentru a poza nud pentru o serie de fotografii erotice.

Carlsen a declarat că, la sosirea lui, Boy George, ajutat de un complice, i-a pus cătuşe şi l-a legat de un inel metalic bine înfipt în peretele camerei lui, iar apoi l-a lovit de mai multe ori, spunându-i că este o "târfă".

Victima a declarat că Boy George a adus apoi o cutie care conţinea lanţuri metalice, obiecte sexuale şi bice din piele. El a reuşit să fugă, după ce a deşurubat inelul metalic din zid cu ajutorul cătuşelor.

Boy George, care nu a depus mărturie, a recunoscut în faţa ofiţerilor de poliţie că şi-a legat cu cătuşe invitatul, cunoscut pe un site de internet, pentru că îl bănuia că i-a piratat computerul, susţinând, însă, că nu l-a lovit niciodată.

Carlsen consideră că acest incident a fost provocat de refuzul său de a întreţine relaţii sexuale cu celebrul cântăreţ, în timpul unei precedente întâlniri a celor doi, în apartamentul artistului, în ianuarie 2007.

În 2006, Boy George a lăsat scena muzicală pentru a mătura timp de cinci zile străzile oraşului New York, în cadrul orelor de muncă în serviciul comunităţii.

Cântăreţul fusese arestat la New York în 2005, pentru posesie de cocaină, drogurile fiind găsite în apartamentul său din Manhattan, în urma unei descinderi a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi chiar de George pentru a prinde un posibil hoţ.

Boy George a devenit celebru în anii '80, cu piesa "Do You Really Want To Hurt Me?", şi a părăsit trupa Culture Club în 1987, pentru o scurtă carieră solo, înainte de a deveni un DJ de succes în cluburile londoneze şi de a-şi lansa propria linie de articole vestimentare, B-Rude.

Citeşte şi:

Boy George, judecat pentru răpire şi privare de libertate

Boy George nu a primit viză pentru a concerta în SUA (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici