Boy George vrea să o ajute pe Amy Winehouse în lupta cu dependenţa

Cântăreţul Boy George, care s-a luptat ani de zile cu dependenţa de alcool şi droguri, a postat un mesaj pe Twitter pentru Amy Winehouse, în care o invită la reabilitare şi îi spune că este iubită.

274 afișări
Imaginea articolului Boy George vrea să o ajute pe Amy Winehouse în lupta cu dependenţa

Boy George vrea să o ajute pe Amy Winehouse în lupta cu dependenţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cunoscutul interpret al hitului "Karma Chameleon", care a scăpat de dependenţă în urmă cu doi ani, vrea să o ajute şi pe compatrioata sa, Amy, potrivit contactmusic.com.

Aceasta şi-a anulat turneul european din această vară, după concertul dezastruos susţinut la Belgrad pe 18 iunie, când nu a putut decât să murmure fragmente din melodiile sale. La un moment dat, vedeta chiar şi-a aruncat microfonul pe jos şi s-a împiedicat de mai multe ori pe scenă. Publicul a huiduit-o furios, mai ales că mulţi plătiseră bilete de circa 45 de euro pentru a o auzi cântând.

Boy George a postat pe pagina sa de Twitter un clip cu această reprezentaţie, pe care a numit-o "cu adevărat înduioşătoare". Apoi i-a scris lui Amy: "Vino la o întâlnire (a alcoolicilor anonimi, n.r.), dragă, ştii cât de iubită eşti?".

Ulterior, Boy George a mai spus că "pasul 1 este conştientizarea" şi că nu vrea să pară că o judecă pe Amy.

"Nu ştiu de ce oamenii pun astfel de lucruri pe YouTube. Eu m-aş duce pur şi simplu acasă să plâng", a spus Boy George.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici