Brad Pitt a plătit un milion de dolari pentru o pictură

Actorul american Brad Pitt şi-a adăugat o nouă piesă de valoare în colecţia lui de artă, după ce a plătit un milion de dolari pentru un tablou expus într-o expoziţie internaţională de artă din Basel, informează femalefirst.co.uk.

64 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt a plătit un milion de dolari pentru o pictură

Brad Pitt a plătit un milion de dolari pentru o pictură (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul s-a aflat, marţi, printre participanţii la o licitaţie în oraşul elveţian Basel, după ce a admirat operele expoziţiei de artă modernă şi contemporană "Art Basel".

Potrivit Wall Street Journal, iniţial Brad Pitt s-a îndepărtat de pictură în ulei a artistului german Neo Rauch, după ce o admirase câteva minute. În cele din urmă, el nu a rezistat impulsului iniţial şi a revenit pentru a achiziţiona acest tablou, pentru care a plătit 956.000 de dolari. Tabloul, intitulat "Etappe", are o lăţime de 2,74 metri.

Pictat în 1998, tabloul prezintă o maşină roşie de curse, oprită la standuri în timp ce mecanicii din echipa tehnică se pregătesc să îi schimbe roţile.

Brad Pitt a ţinut prima pagină a presei internaţionale la începutul acestei săptămâni, odată cu apariţia zvonului despre iminenta căsătorie a actorului cu celebra sa parteneră de viaţă, actriţa Angelina Jolie. Deocamdată, cuplul nu a confirmat această informaţie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi.

Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici