Brad Pitt spune că meseria de tată este amuzantă şi obositoare

Actorul american Brad Pitt a vorbit despre meseria de tată, pe care o consideră amuzantă şi obositoare, într-un interviu pe care l-a acordat în timpul Festivalului de Film de la Veneţia, unde prezintă cel mai recent film al său, "Jesse James", informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt spune că meseria de tată este amuzantă şi obositoare

Brad Pitt spune că meseria de tată este amuzantă şi obositoare

Aflat la Veneţia, actorul în vârstă de 43 de ani a recunoscut că de când a devenit tată se distrează "mai mult ca niciodată".

"Este însă şi cea mai mare bătaie de cap pe care am avut-o vreodată", a adăugat Pitt, care împreună cu actriţa Angelina Jolie are o fiică biologică, Shiloh, în vârstă de 15 luni, şi alţi trei copii adoptaţi: Maddox, în vârstă de cinci ani, originar din Cambodgia, Zahara, în vârstă de un an, originară din Etiopia, şi Pax Thien, în vârstă de trei ani, originar din Vietnam.

"Îmi place acest lucru şi îl recomand, deşi nu prea apuci să dormi", a spus starul. Familia "mă face să fiu mai eficient atunci când lucrez pentru că trebuie să mă concentrez. Ştiu că acum am mai puţin timp la dispoziţie pentru a rezolva lucrurile. De fapt, chiar sunt mulţumit de acest lucru", a adăugat actorul.

Pitt a venit la Veneţia în compania Angelinei Jolie, în vârstă de 32 de ani, pentru a prezenta filmul "Jesse James/ The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford", care a avut premiera mondială duminică.

În filmul realizat de neozeelandezul Andrew Dominik, aflat în competiţia pentru un premiu Leul de Aur, Pitt joacă rolul legendarului bandit Jesse James, ucis de un membru al bandei cu care a comis ultimele sale fărădelegi, în anii 1880. Pitt joacă alături de Casey Affleck ("Plăcinta americană", "Ocean's Eleven - Faceţi jocurile!"), în rolul asasinului Robert Ford.

Unii critici au fost de părere că multitudinea de procedee artistice utilizate de regizor - muzica şi textul recitat din off omniprezente, imaginile încetinite, vederile panoramice foarte studiate - au darul de a obosi spectatorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici