Brad Pitt va produce un film bazat pe jocul video "Dark Void"

Casa de producţie cinematografică a lui Brad Pitt, Plan B, va realiza un film bazat pe jocul video dezvoltat de Capcom "Dark Void", informează variety.com.

20 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va produce un film bazat pe jocul video "Dark Void"

Brad Pitt va produce un film bazat pe jocul video "Dark Void" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producţia este realizată în parteneriat cu conglomeratul media indian Reliance Big Entertainment.

"Dark Void" spune povestea unui pilot britanic al cărui avion se prăbuşeşte în Triunghiul Bermudelor. Acesta se trezeşte într-o lume paralelă, unde extratereştri care au o tehnologie superioară încearcă să subjuge civilizaţia umană.

Capcom va lansa jocul video pe mai multe platforme din America de Nord şi Japonia, în ianuarie, anul viitor.

Acesta este primul proiect ce va fi dezvoltat prin colaborarea celor două firme, al căror parteneriat a fost anunţat la Festivalul de la Cannes, anul trecut.

Reliance a mai semnat contracte de dezvoltare de proiecte cu George Clooney, Nicolas Cage, Brett Ratner, Chris Columbus, Jay Roach, Jim Carrey, Julia Roberts şi Tom Hanks, intenţionând să devină un jucător important în industria filmului.

Plan B produce, în prezent, o adaptare a romanului lui Liz Gilbert", "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", regizată de Ryan Murphy, din distribuţia căreia fac parte Julia Roberts, Javier Bardem şi James Franco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici