Bradley Cooper, printre producătorii unui film despre viaţa ciclistului Lance Armstrong

Actorul nominalizat la Oscar Bradley Cooper va fi unul dintre producătorii filmului despre viaţa ciclistului Lance Armstrong, realizat de studiourile Warner Bros., şi ar putea interpreta un rol major în peliculă.

222 afișări
Imaginea articolului Bradley Cooper, printre producătorii unui film despre viaţa ciclistului Lance Armstrong

Bradley Cooper (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bradley Cooper va face parte din echipa care va produce filmul "Red Blooded American", un film despre viaţa ciclistului Lance Armstrong, potrivit site-ului Deadline.com, informează huffingtonpost.com.

Potrivit sursei citate, Bradley Cooper se alătură echipei lungmetrajului în calitate de producător, acesta urmând să interpreteze şi un rol important în film. Deocamdată nu se ştie dacă Bradley Cooper îl va interpreta pe Lance Armstrong sau pe un coechipier şi prieten apropiat al celebrului ciclist american, Tyler Hamilton.

Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar şi celui din surprinzătoarea comedie "Marea mahmureală/ The Hangover", lansată în 2009. Actorul a putut fi văzut recent pe marile ecrane în comedia "Scenariu pentru happy-end" şi "Marea mahmureală 3".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici