Britanicii, copleşiţi de zăpadă, au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale

Britanicii, copleşiţi de căderile masive de zăpadă din ultimele zile, au fost obligaţi să rămână mai mult timp în casele lor şi au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale, care a înregistrat un număr record de vizitatori în ultimele 24 de ore.

46 afișări
Imaginea articolului Britanicii, copleşiţi de zăpadă, au luat cu asalt un site destinat aventurilor extraconjugale

Britanicii îşi caută aventuri extraconjugale, plictisiţi de ger şi ninsori

Reprezentanţii site-ului IllicitEncounters.com, care le oferă persoanelor căsătorite posibilitatea de a avea o aventură, au declarat, miercuri, că au înregistrat un număr neaşteptat de mare de vizitatori în ultimele 24 de ore şi că au primit un număr record de cereri de înregistrare în dimineaţa zilei de miercuri.

Cei mai mulţi dintre noii membri înregistraţi pe site provin din zonele cele mai afectate de căderile masive de zăpadă din Marea Britanie, precum Hampshire, Berkshire şi West Country, directorii site-ului fiind obligaţi să angajeze personal suplimentar pentru a face faţă nevoilor tehnice cauzate de afluxul de vizitatori.

"Prin prisma acestor cifre, aş fi foarte curioasă să aflu cât de mult au «lucrat» în aceste zile acele persoane care au precizat în profilele lor că lucrează de la domiciliu", a precizat Sara Hartley, purtătoarea de cuvânt a site-ului.

"Poate că aceşti soţi şi soţii aşteptau momentul potrivit pentru a se înregistra (pe site - n.r.), aflându-se departe de ochii colegilor lor de muncă şi, mai important, de cei ai partenerilor lor de viaţă", a precizat aceeaşi sursă.

Pe site s-au înregistrat 2.567 de noi membri în ultimele şase zile, determinându-i pe specialiştii în domeniu să afirme că ianuarie va fi "cea mai aglomerată" lună a anului din acest punct de vedere.

Pagina electronică are înregistraţi deja peste 350.000 de britanici. Scopul site-ului IllicitEncounters.com este de a crea un mediu sigur şi liber de prejudecăţi, în care femeile căsătorite şi bărbaţii căsătoriţi se pot întâlni între ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici