Britney şi Madonna filmează un nou videoclip împreună (Video)

Madonna a ales-o pe prinţesa decăzută a muzicii pop Britney Spears să apară alături de ea într-un videoclip pe care îl realizează pentru turneul mondial în care va pleca în curând, informează BBC Radio 1.

62 afișări
Imaginea articolului Britney şi Madonna filmează un nou videoclip împreună (Video)

Britney şi Madonna filmează un nou videoclip împreună (Video)

Purtătorul de cuvând al Madonnei a declart că filmuleţul va fi realizat în decursul acestei săptămâni, însă a ţinut secrete detaliile legate de acesta.

Turneul mondial al Madonnei, intitulat "Sticky & Sweet", va debuta pe 23 August, în Cardiff, Marea Britanie, înainte ca starul să concerteze pe faimosul stadion Wembley, în septembrie.

Cântăreaţa va călători apoi în Europa şi America de Nord, înainte de a-şi încheia turneul mondial la Miami, pe 26 noiembrie.

În 2003, Madonna a fost vedetă invitată în videoclipul lui Spears pentru piesa "Me Against the Music".

Cele două vedete au stârnit o controversă în acelaşi an, când s-au sărutat pe scena MTV Video Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici