Britney Spears ar putea fi invitată să cânte la gala Super Bowl din 2016

Cântăreaţa americană Britney Spears pare să fie artistul care ar putea fi invitat să susţină un concert la gala Super Bowl - finala Ligii naţionale de fotbal american - din anul 2016, afirmă presa din Statele Unite, citată de contactmusic.com.

147 afișări
Imaginea articolului Britney Spears ar putea fi invitată să cânte la gala Super Bowl din 2016

Britney Spears (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a trecut abia o lună de la gala Super Bowl 2015, zvonurile au început deja să circule în legătură cu numele artistului care va fi invitat să cânte în cadrul galei de anul viitor. Numeroase zvonuri din presa americană par să indice faptul că acel artist va fi Britney Spears, iar cântăreaţa s-ar afla deja în negocieri avansate cu reprezentanţii Ligii naţionale de fotbal american (National Football League/ NFL) pentru a discuta despre această colaborare şi pentru a pune la punct ultimele detalii.

O sursă din anturajul cântăreţei Britney Spears a dezvăluit pentru tabloidul National Enquirer faptul că artista crede că a sosit timpul să îşi facă o revenire spectaculoasă în industria muzicală, după ce a susţinut o serie de concerte la Las Vegas care s-au bucurat de mare succes.

"E gata să înceapă un proiect deosebit de important. Va cânta în mod sigur în pauza galei Super Bowl de anul viitor. Detaliile nu au fost puse deocamdată la punct, dar acel contract va fi unul uriaş", a adăugat aceeaşi sursă.

Britney Spears are deja experienţă în acest domeniu, întrucât a susţinut deja un concert în pauza galei Super Bowl, în anul 2001, când a cântat alături de alţi artişti de seamă invitaţi să participe la acel show - trupa Aerosmith, grupul NSYNC, rapperul Nelly şi cântăreaţa Mary J. Blige.

Anul viitor va fi cea de-a 50-a ediţie a galei Super Bowl, iar presa americană afirmă că NFL are tot dreptul să marcheze această cifră specială printr-o planificare riguroasă a evenimentului. Aceeaşi sursă din anturajul cântăreţei Britney Spears spune că artista americană ar putea fi însoţită pe scenă de alţi artişti celebri - printre care ar putea să se afle şi Miley Cyrus, întrucât cele două cântăreţe colaborează cu aceeaşi echipă managerială.

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor '90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită "Britney: Piece Of Me" - până în anul 2017.

În prezent, cântăreaţa americană se află într-o scurtă pauză de concerte şi a fost fotografiată în compania fostului ei soţ Kevin Federline şi a fiilor lor Jayden şi Preston. De asemenea, relaţia ei cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, în vârstă de 32 de ani, pare să fie una fericită, iar cântăreaţa le-ar fi mărturisit prietenilor apropiaţi că i-ar plăcea să se căsătorească din nou.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici