Britney Spears şi Paris Hilton, pe lista neagră a lui Moş Crăciun

Cântăreaţa americană Britney Spears şi Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, ar trebui să fie incluse pe lista neagră a lui Moş Crăciun, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat printre copiii americani.

7 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi Paris Hilton, pe lista neagră a lui Moş Crăciun

FOTO: www.bsnews.org

Britney Spears şi Paris Hilton sunt, potrivit acestui sondaj realizat de E-Poll Market research, cele mai obraznice celebrităţi.

Spre deosebire de cele două vedete, starul Disney Hannah Montana, interpretată de fata cântăreţului de muzică country Billy Ray Cyrus, Miley, a fost decretată drept "cea mai simpatică celebritate în rândul copiilor cu vârste între 2 şi 12 ani, în timp ce actriţa Angelina Jolie a primit titlul de cea mai drăguţă vedetă din partea adolescenţilor cu vârste între 13 şi 17 ani.

La sondajul online au participat 1.107 copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani.

Spears, care anul acesta s-a afirmat prin cure de dezintoxicare, fotografii în care apare fără lenjerie intimă şi prin faptul că i-a fost retrasă custodia copiilor, s-a situat pe primul loc în topul celor mai "obraznice" vedete realizat de participanţii la acest sondaj.

Paris Hilton a câştigat locul al doilea pe lista neagră a lui Moş Crăciun, pentru că a petrecut trei săptămâni în închisoare după ce a săvârşit mai multe infracţiuni rutiere.

În topul realizat de copiii cu vârste între 2 şi 12 ani au mai fost incluşi, în ordine, Swiper the Fox din emisiunea de televiziune "Dora the Explorer", Grinch, "cel care a furat Crăciunul" şi Darth Vader din seria "Războiul stelelor".

În topul realizat de adolescenţi, Spears şi Hilton sunt urmate de Lindsay Lohan, care a petrecut 84 de minute în spatele gratiilor pentru conducere în stare de ebrietate şi posesie de droguri, şi de cântăreaţa americană Beyonce.

O persoană "amabilă şi simpatică" este, în viziunea copiilor, una care "face curăţenie şi treburi casnice", care "împărte lucrurile cu alte persoane", care este "cinstită" şi "politicoasă". Prin astfel de calităţi îl poţi impresiona pe Moş Crăciun, spun copiii.

De cealaltă parte, "refuzul de a asculta părinţii", "răutatea", "agresivitatea" şi "snobismul" se numără printre trăsăturile de caracter pe care le au cei de pe lista neagră a lui Moş Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici