Britney Spears va folosi o dublură pentru corp, într-un pictorial nud

Britney Spears va fi înlocuită de o dublură pentru corp într-un pictorial nud pe care îl va realiza pentru o revistă, deoarece "nu este în formă"

2 afișări
Imaginea articolului Britney Spears va folosi o dublură pentru corp, într-un pictorial nud

Britney Spears va folosi o dublură pentru corp, într-un pictorial nud

Cântăreaţa în vârstă de 26 de ani trebuia să pozeze pentru revista Blender în stilul unei fotografii celebre a lui Marilyn Monroe, însă publicaţia se pare că plănuieşte să schimbe fotografiile corpului său cu cele ale unui fotomodel mai "în formă", informează Azcentral.com.

Un anunţ din revistă, publicat pe LA Casting, sună astfel: "Căutăm dublură pentru corpul lui Britney Spears. Trebuie să ai păr blond de lungime medie şi trebuie să arăţi bine. Înălţime 1,65 - 1,70 metri. Poza va fi realizată după modelul unei fotografii făcute de Bert Stern lui Marilyn Monroe, ultima imagine cu actriţa înainte de moartea acesteia. Faţa ta nu va fi prezentată în fotografia finală".

Modelul trebuie să aibă între 18 şi 25 de ani şi va fi plătit cu 500 de dolari pentru şedinţele din 14 sau 17 decembrie.

Între timp, Britney a pozat pentru un portret de familie alături de cei doi fii ai săi: Sean Preston, de doi ani, şi Jayden James, de 14 luni. Acestea fotografii erau menite pentru arhiva personală, pentru a fi folosite ca felicitări de Crăciun, însă fotograful care a realizat pozele, Dani Brubaker, le-a vândut presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici