Britney trebuie să le plătească jumătate de milion de dolari avocaţilor săi

Britney Spears trebuie să le plătească 466.000 de dolari firmelor de avocatură care au reprezentat-o în disputa cu fostul ei soţ, Kevin Federline, pentru custodia copiilor cuplului, informează CNN.

11 afișări
Imaginea articolului Britney trebuie să le plătească jumătate de milion de dolari avocaţilor săi

Britney trebuie să le plătească jumătate de milion de dolari avocaţilor săi

Astfel, cele două firme de avocatură care au reprezentat-o pe Spears în procesul de custodie au prestat servicii în beneficiul clientei lor în valoare de 466.000 de dolari. În plus, cântăreaţa a acceptat să plătească şi onorariul în valoare de 250.000 de dolari al avocaţilor fostului ei soţ.

Britney Spears trebuie să îi plătească onorariul cel mai mare lui Stacy D. Phillips, care a precizat, în documentele depuse în instanţă, că suma pe care cântăreaţa i-o datorează pentru patru luni de activitate se ridică la 407.000 de dolari. Phillips susţine că această sumă nu include şi plata unor taxe în valoare de 125.000 de dolari, la care a renunţat.

Pe de altă parte, Laura Wasser, care a preluat cazul în iunie şi a negociat un acord între Federline şi Spears care îi permitea cântăreţei să petreacă mai mult timp alături de fiii săi, susţine că valoarea serviciilor pe care le-a prestat timp de două luni este de circa 60.000 de dolari. Potrivit acordului negociat de Wasser, Federline deţine custodia deplină a copiilor, însă Britney Spears are dreptul să petreacă împreună cu ei câteva nopţi pe lună.

Britney Spears şi Kevin Federline s-au căsătorit în 2004, iar divorţul cuplului s-a finalizat în iulie 2007. În urma deciziei judecătoreşti de divorţ, vedeta este obligată să îi plătească fostului soţ o pensie alimentară lunară în valoare de 20.000 de dolari.

Potrivit lui Phillips, procesul în care Britney a fost implicată s-a complicat din cauza plasării temporare a artistei sub curatela tatălui ei, James. Acesta a preluat controlul asupra problemelor personale şi financiare ale lui Spears, după ce fiica sa s-a confruntat cu o serie de probleme personale şi emoţionale.

Plata onorariilor avocaţilor trebuie aprobată de Tribunalul din Los Angeles, avocaţii reprezentând interesele lui Britney Spears şi ale tatălui ei declarând că intenţionează să conteste cererea lui Stacey Phillips.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici