Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, ajunge vineri în România

Bruce Dickinson, solistul legendarei trupe Iron Maiden, vine vineri în România pentru a participa la Aero Grand Prix Constanţa Challenge 2007, eveniment care se va desfăşura în premieră naţională, la Mamaia, sâmbătă şi duminică.

1 afișare
Imaginea articolului Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, ajunge vineri în România

Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden, ajunge vineri în România

Solistul trupei britanice Iron Maiden, Bruce Dickinson, va comenta competiţia aeriană care va avea loc de-a lungul plajei staţiunii Mamaia. Dickinson, care deţine licenţă de pilot profesionist, va sosi la Constanţa pilotând un AN2, de la Bucureşti.

Aero Grand Prix Constanţa Challenge 2007 este o demonstraţie aviatică internaţională în care piloţii se vor întrece în curse de viteză, ţintă şi luptă simulată. La manifestarea organizată de Primăria Constanţa şi Regional Air Services Tuzla vor participa opt avioane la manşa cărora se vor afla piloţi renumiţi din străinătate, câştigători ai circuitelor de Aero Grand Prix, similare competiţiilor de formula 1.

Românii vor fi reprezentaţi de Lotul naţional de acrobaţie aeriană şi de paraşutiştii de la Aerodromul Tuzla, care vor avea evoluţii în afara concursului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici