Bruce Willis, în conflict cu paparazzi

Bruce Willis, celebrul actor din seria "Greu de ucis", a stropit, marţi, cu apă maşina unor fotografi care încercau să îi facă poze în momentul în care ieşea dintr-un spital.

23 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis, în conflict cu paparazzi

Bruce Willis, în conflict cu paparazzi

Actorul şi-a ieşit din fire când paparazzi s-au apropiat prea mult de el pentru a-l fotografia şi a turnat o sticlă de apă pe una dintre maşinile acestora, potrivit femalefirst.co.uk.

Fotografii au fost încântaţi de gestul lui Willis, întrucât au reuşit să surprindă momentul în care acesta stropea maşina cu apă.

Acesta nu este primul conflict al lui Willis cu paparazzi. În 2006, actorul a fost dat în judecată de un fotograf de la un ziar de scandal pentru că Willis l-ar fi lovit cu aparatul de filmat în faţă, după ce a încercat să-l fotografieze în faţa unui restaurant din Los Angeles.

Deşi nu este un fan al publicaţiilor cu ştiri despre vedete, atunci a fost pentru prima dată când Willis, în vârstă de 53 de ani, a fost acuzat de comportament violent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici