Cabral a revenit în telenovela "Regina"

Thierry, personajul interpretat de Cabral în telenovela "Regina", care a fost împuşcat în primele secvenţe filmate în Tunisia, a revenit, pe 3 decembrie, în filmul care este difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 20.30, pe Acasă TV, informează postul de televiziune.

126 afișări
Imaginea articolului Cabral a revenit în telenovela "Regina"

Cabral a revenit în telenovela "Regina" (Imagine: Mediafax Foto)

La începutul telenovelei, lumea magică în care se aflau cei doi îndrăgostiţi, Thierry şi Roza, s-a prăbuşit. Cei doi trăiau cu intensitate bucuria de a fi împreună şi îşi spuneau cât se iubesc, în clipa în care Thierry şi Norocel s-au prăbuşit sub privirile Rozei, răpuşi de un glonte. A căzut şi ea lângă ei şi a jurat că se va întoarce pentru a-l răzbuna.

Telespectatorii au urmărit în episodul difuzat Acasă pe 3 decembrie cel mai emoţionant moment din viaţa Rozei: Thierry a apărut, ca prin minune, chiar în faţa ei. Personajul interpretat de Cabral a supravieţuit împuşcăturii, însă este paralizat şi se află într-un scaun cu rotile. "De aici încolo acţiunea se complică şi mai tare, scenaristele noastre chiar au muncit serios şi povestea devine din ce în ce mai palpitantă. Sper că revenirea lui Thierry să fie motiv de bucurie şi pentru cei de acasă, iar eu le garantez că merită să urmărească în continuare «Regina», pentru că îi aşteaptă foarte multe surprize", mărturiseşte Cabral.

Secvenţele în scaunul cu rotile nu au fost deloc uşoare pentru vedeta Acasă, dar regizorul Iura Luncaşu l-a ajutat enorm, astfel încât totul a ieşit bine: "Eu sunt superstiţios şi când am auzit că voi juca în scaun cu rotile mi s-a făcut părul măciucă. De altfel, la filmări, când mă aşez în scaunul cu rotile, îmi fac cruce, iar când mă dau jos, îmi mai fac din nou cruce de «Doamne fereşte!», pentru că eu am lucrat atâta timp la «Poveştiri adevărate», unde au fost multe cazuri în care cei care aveau nevoie de ajutor erau oameni cu handicap fizic şi am înţeles încă de pe atunci calvarul unei astfel de vieţi", a mai spus Cabral.

Şi episodul de joi al telenovelei este unul cu totul special, pentru că telespectatorii vor vedea secvenţe filmate în două ţări impresionante: Tunisia şi Cehia.

De asemenea, în episodul care va fi difuzat vineri, Babi Minune, interpretul care a fost remarcat în primul sezon al emisiunii "În al 9-lea cer", i-a compus o odă lui State, interpretat de Gheorghe Visu, pe care o va cânta în "Regina".

Unul dintre cei mai mari fani ai telenovelei "Inimă de ţigan", Babi Minune a compus o piesă pentru această producţie, în care se regăsesc personajele lui preferate. După ce a participat la emisiunea "În al 9-lea cer", talentul i-a fost recunoscut şi minunea lui Babi s-a realizat: interpretul a primit un rol în telenovela "Regina".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici