Câinele cu cea mai lungă limbă din lume intră în Cartea Recordurilor

Câinele cu cea mai lungă limbă din lume intră în Cartea Recordurilor. Limba setter-ului englez Bisbee măsoară 9,5 centimetri şi este chiar mai lungă decât botul.

850 afișări
Imaginea articolului Câinele cu cea mai lungă limbă din lume intră în Cartea Recordurilor

Sursa foto: Guinness World Records

Potrivit certificatorilor oficiali ai Guinness World Records, cea mai lungă limbă de câine din lumea aparţine căţelului din Arizona, măsurând 9,5 centimetri.

Bisbee a intrat în Cartea Recordurilor după ce proprietarii săi, Jay şi Ericka Johnson din Tucson, au decis să îi măsoare limba la un veterinar.

Bisbee fusese adoptat la o licitaţie de caritate şi, încă de la început, a ieşit în evidenţă prin limba sa, care era neobişnuit de lungă faţă de cea a altor setteri, dar şi faţă de alte rase de câini.

"Părea cu adevărat disproporţionată", le-a spus Ericka oficialilor Guinness.

Înainte ca Bisbee să-şi revendice recordul, un Saint Bernard pe nume „Mochi” din Sioux Falls, Dakota de Sud, SUA, deţinea titlul pentru cea mai lungă limbă a unui câine în viaţă. Limba animalului măsura 18,58 cm, conform guinnessworldrecords.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici