"Călătorie spre centrul Pământului", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Călătorie spre centrul Pământului/ Journey to the Center of the Earth", cu Brendan Fraser în rolul principal, a fost lider în box office-ul românesc în săptămâna premierei (1-7 septembrie), cu încasări de 239.501 lei, informează Agenţia Champions.

1141 afișări
Imaginea articolului "Călătorie spre centrul Pământului", lider în box office-ul românesc (Galerie Video)

"Călătorie spre centrul Pământului", lider în box office-ul românesc

Filmul, în regia lui Eric Brevig, spune povestea vulcanologului Trevor Fraser, care descoperă, într-un exemplar al romanului "Călătorie spre centrul Pământului", note lăsate de fratele său, dispărut într-o expediţie.

Trevor urmează instrucţiunile şi pleacă în Islanda, alături de Sean, nepotul său şi Hannah, o cercetătoare.

Cei trei cad într-o groapă care îi duce spre centrul Pământului, unde întâlnesc o mulţime de creaturi înfricoşotoare, printre care şi un Tiranozaur.

Filmul a adus în cinematografe, săptămâna trecută, 10.431 de spectatori.

Pe locul al doilea în box office-ul de săptămâna trecută s-a clasat o altă premieră, filmul de animaţie "Wall-E", care a avut încasări de 139.218 lei şi un număr de 7.616 spectatori.

Povestea din "Wall-E", o producţie Disney-Pixar, se petrece în anul 2700, când oamenii s-au mutat pe altă planetă, deoarece Terra a devenit prea murdară.

Totuşi, aceştia au lăsat în urmă o armată de roboţi programaţi să curăţe planeta.

Din cauza unor probleme tehnice, Wall-E este singurul robot funcţional. Pe parcurs, Wall-E se îndrăgosteşte de Eve, un alt robot, trimis de oameni pe pământ să supravegheze activitatea de curăţare.

Musicalul "Mamma Mia!-Filmul", cu Meryl Streep, Colin Firth şi Pierce Brosnan, s-a clasat pe locul trei, cu 155.648 de lei şi un număr de 11.219 spectatori.

Aflat în cea de-a doua săptămână pe ecranele româneşti, filmul foloseşte hiturile formaţiei ABBA pentru a spune povestea lui Sophie Sheridan, o tânără care doreşte să afle cine este tatăl ei.

Pe locul patru în box office-ul românesc s-a clasat "Mumia: Mormântul Împăratului Dragon/ The Mummy Tomb of the Dragon Emperor", cel de-al treilea film din seria "Mumia".

Pelicula regizată de Rob Cohen a avut, săptămâna trecută, încasări de 73.499 lei şi a adus în cinematografe 5.354 de spectatori.

Premiera "Tentaţia Ca$h-ului/ Ca$h" s-a clasat pe locul cinci în box office, cu încasări de 27.745 lei şi 1.539 de spectatori.

Regizat de Eric Besnard, cu Jean Reno şi Jean Dujardin în rolurile principale, filmul spune povestea unui bărbat care doreşte să răzbune moartea fratelui său nu cu violenţă, ci cu stil, într-un mod şarmant.

Weekend-ul trecut, cinematografele româneşti au avut încasări de 627.056 de lei şi 33.030 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici