Calvin Klein în centrul unui scandal, în urma unei reclame

Calvin Klein este în centrul unui scandal de discriminare în UK. Autorităţile britanice au interzis o reclamă cu FKA Twigs. Autorităţile spun că reclama prezintă femeia ca obiect sexual.

728 afișări
Imaginea articolului Calvin Klein în centrul unui scandal, în urma unei reclame

Sursa foto: AP

Reclama companiei în care apare cântăreaţa FKA Twigs a fost interzisă în Marea Britanie, scrie Aleph News.

În campanie, artista apare îmbrăcată doar cu o cămaşă din denim.

Autorităţile britanice spun că imaginile, în care se văd sânii şi fesele modelului, prezintă femeia ca obiect sexual.

În replică, FKA Twigs acuză autorităţile de dublu standard, pentru că nu au luat aceeaşi decizie în cazul reclamei care-l prezintă pe actorul Jeremy Allen White într-o ipostază asemănătoare, în ciuda faptului că au primit trei plângeri cu privire la respectiva reclamă.

Ea mai spune că este mândră de fotografiile pe care le-a făcut pentru campanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici