Camila Cabello îşi cere scuze pentru limbajul rasist pe care l-a folosit în adolescenţă: Îmi este foarte ruşine

Cântăreaţa pop Camila Cabello îşi cere scuze pentru cuvinte jignitoare şi dureroase pe care le-a folosit pe reţelele de socializare online atunci când era adolescentă, scrie Fox News.

1195 afișări
Imaginea articolului Camila Cabello îşi cere scuze pentru limbajul rasist pe care l-a folosit în adolescenţă: Îmi este foarte ruşine

Cântăreaţa Camila Cabello îşi cere scuze pentru limbajul rasist folosit trecut

Interpreta celebrelor piese "Havana" şi "Señorita" are acum 22 de ani şi regretă limbajul pe care l-a folosit în trecut pe conturile de Tumblr, care nu mai există în prezent. Utilizatorii reţelei de socializare online au postat capturi ale unor mesaje vechi şi jignitoare scrise de fosta membră a trupei Fifth Harmony, forţând-o să îşi ceară scuze.

"Când eram mai tânără, am folosit un limbaj de care îmi este profund ruşine şi pe care îl voi regreta pentru totdeauna. Odată ce am luat cunoştinţă despre greutatea şi despre adevăratul sens din spatele limbajului meu oribil şi dureros, m-am simţit jenată profund pentru că l-am folosit", a scris Camila Cabello într-un lung mesaj.

"Mi-aş dori să mă întorc în timp şi să schimb lucrurile pe care le-am spus", a continuat ea.

Cabello, care a lansat un nou album la începutul acestei luni, şi-a încheiat declaraţia spunând că îşi va folosi platforma pentru a "vorbi despre nedreptate şi inegalitate".

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici