Campanie electorală la CIMITIR. Un banner cu candidaţi ARD în Prahova a fost pus pe gardul unui cimitir

Candidatul ARD în Colegiul uninominal 1 din judeţul Prahova, Cristian Burlacu, îşi cere scuze public alegătorilor, după ce un banner electoral care-i aparţine şi despre care spune că a fost furat de pe DN 1 a fost afişat pe gardul unui cimitir.

215 afișări
Imaginea articolului Campanie electorală la CIMITIR. Un banner cu candidaţi ARD în Prahova a fost pus pe gardul unui cimitir

Campanie electorală la cimitir. Un banner cu candidaţi ARD în Prahova a fost pus pe gardul unui cimitir (Imagine: Mihai Barbu - Arhiva MediafaxFoto)

Candidatul ARD în colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei pentru Camera Deputaţilor a trimis presei un comunicat în care îşi cere public scuze pentru faptul că un banner electoral de mari dimensiuni, pe care apar chipul său şi cel al candidatului ARD pentru Senat în colegiul Valea Prahovei, a fost afişat pe gardul unui cimitir amplasat la intrarea în staţiunea Sinaia, pe marginea drumului naţional 1.

Burlacu susţine că bannerul respectiv nu a fost amplasat pe gardul cimitirului "din dispoziţia sau din voinţa" sa sau a celuilalt candidat, ci a fost sustras de pe DN 1, din oraşul Comarnic, unde fusese amplasat în dreptul sediului PDL Comarnic.

"Bannerul respectiv este cel care a fost expus pe DN1, la Comarnic, în dreptul Sediului PDL, al cărui furt, aşa cum puteţi verifica, l-am reclamat la poliţie. Probabil că cei interesaţi să îl fure au avut şi ”iniţiativa” de a-l expune în acel loc nepotrivit, sperând, probabil, ca, în acest fel, să îşi crească propriile şanse în faţa alegătorilor", arată Cristian Burlacu în comunicatul dat publicităţii marţi.

"Deşi nu am nicio legătură cu acest incident, îmi cer, totuşi, scuze cetăţenilor afectaţi şi iertare lui Dumnezeu că, prin faptele noastre, am ajuns să tulburăm până şi liniştea celor plecaţi de lângă noi", mai spune canidatul prahovean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici