Cântăreaţa Ciara a născut un băieţel

Cântăreaţa Ciara, logodită cu rapperul şi producătorul muzical Future, a născut luni, la Los Angeles, un băieţel, acesta fiind primul copil al cuplului.

331 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Ciara a născut un băieţel

Cântăreaţa Ciara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Băieţelul este primul copil pentru Ciara şi al patrulea copil al rapperului Future, informează contactmusic.com.

Ciara, în vârstă de 28 de ani, şi rapperul Future, în vârstă de 30 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu un an.

Printre hiturile lansate de Ciara se numără piese precum "Goodies", "1, 2 Step", "Body Party" şi "Love Sex Magic" - un duet cu Justin Timberlake. Câştigătoare a unui premiu Grammy, Ciara şi-a lansat cel mai recent album, al cincilea din carieră, intitulat "Ciara", în 2013. Albumul este produs de partenerul ei de viaţă, Future, care a colaborat în trecut cu Rihanna, Miley Cyrus şi Justin Bieber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici