Cântăreaţa Fergie şi-a schimbat oficial numele şi prenumele

Cântăreaţa Fergie, solista grupului american The Black Eyed Peas, şi-a schimbat oficial numele şi prenumele.

1284 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Fergie şi-a schimbat oficial numele şi prenumele

Cântăreaţa Fergie şi-a schimbat oficial numele şi prenumele (IMagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană, al cărei nume real este Stacy Ann Ferguson, a depus la începutul acestui an documentele oficiale prin care a solicitat să îşi schimbe numele şi prenumele. Astfel, cântăreaţa, căsătorită de aproximativ patru ani şi jumătate cu actorul Josh Duhamel, se va numi de acum înainte Fergie Duhamel, informează accesshollywood.com.

Agentul de presă al cântăreţei a confirmat această informaţie în cursul zilei de vineri.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, cântăreaţa a spus că doreşte să îşi schimbe prenumele Stacy în Fergie pentru a fi "în conformitate cu prenumele cu care este cunoscută de toată lumea, inclusiv pe plan profesional, de foarte mulţi ani".

În 2006, Fergie, în vârstă de 38 de ani, a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus două piese care au ajuns No.1 în topul Billboard Hot 100: "London Bridge" şi "Big Girls Don't Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut şase premii Grammy, iar albumele formaţiei s-au vândut în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în septembrie 2007.

Fergie şi actorul Josh Duhamel s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii catolice, pe 10 ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani. Cântăreaţa americană este însărcinată şi va naşte primul copil al cuplului în septembrie sau în octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici