Cântăreaţa Geri Halliwell a devenit mamă pentru a doua oară

Geri Horner, cu numele de scenă Geri Halliwell, supranumită Ginger Spice, şi-a anunţat o nouă poreclă: Mama Spice. Cântăreaţa a devenit mamă pentru a doua oară, la doar un an după ce s-a căsătorit cu preşedintele Formula 1, Christian Horner, relatează revista People.

955 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Geri Halliwell a devenit mamă pentru a doua oară

Cântăreaţa Geri Halliwell a devenit mamă pentru a doua oară (Imagine: Facebook)

Christian Hornee şi Geri Halliwell au anunţat că băieţelul lor s-a născut pe 21 ianuarie şi cântăreşte 3,4 kilograme, potrivit unui mesaj al cântăreţei.

Cântăreaţa a dezvăluit vestea că este însărcinată în luna octombrie a anului trecut într-o postare criptică pe Instagram, în care a împrumutat-o ​​un vers din hitul său, cover-ul "It's Raining Men".

Postarea sa fost urmată de o declaraţie de la echipa sa de presă, care a confirmat sarcina: "Geri şi Christian sunt absolut încântaţi să anunte că aşteaptă primul lor copil împreună. Cuplul este nespus de fericit după vestea bună şi nu se poate aştepta să primească un nou membru în familie."

Fosta membră a grupului Spice Girls a fost fotografiată după anunţ la Premiile Attiture, la care a păşit pe covorul roşi alături de colega ei de trupă, Emma Bunton. "Ştiam de mai multă vreme, însă am fost rugată să ţin secretul", a spus Bunton. "Sunt în al nouălea cer, va fi o mamă uimitoare, pentru a doua oară. Voi fi dădacă, dar toate suntem mămici cu carieră, astfel încât Geri nu are nevoie de nici un sfat de la mine. Este foarte frumos", a adăugat Bunton.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

 

 

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru o scurtă perioadă de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o apariţie spectaculoasă în vara anului 2012, când au cântat din nou împreună după mulţi ani, la ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici