Irina Begu şi Horia Tecău au fost eliminaţi în optimile probei de dublu mixt de la Australian Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Horia Tecău a fost eliminată, luni, în optimile probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, disputat pe hard şi dotat cu premii totale de 50 de milioane de dolari.

508 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Horia Tecău au fost eliminaţi în optimile probei de dublu mixt de la Australian Open

Begu şi Tecău au fost eliminaţi în optimile probei de dublu mixt de la Australian Open (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

În optimile de finală, Begu şi Tecău au fost învinşi de perechea Abigail Spears/Juan-Sebastian Cabal (SUA/Columbia), scor 4-6, 3-6, într-o oră şi cinci minute de joc.

Begu şi Tecău vor primi un cec în valoare de 9.000 de dolari pentru participarea în proba de dublu mixt a Openului Australiei.

Irina Begu (26 de ani, locul 135 WTA la dublu) şi Horia Tecău (32 de ani, locul 19 ATP la dublu) au făcut pereche pentru a doua oară în carieră, după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. În Brazilia, cei doi au fost eliminaţi în sferturi de finală de echipa cehă Lucie Hradecka/Radek Stepanek.

Tecău a mai fost implicat în proba de dublu masculin, unde a ajuns până în optimile de finală împreună cu olandezul Jean-Julien Rojer. Ei au fost învinşi de australienii Marc Polmans şi Andrew Whittington, scor 6-7 (5), 6-7 (5).

Irina Begu a fost eliminată în turul doi al probei de simplu, după scorul de 4-6, 6-7 (8) împotriva cehoaicei Kristyna Pliskova (58 WTA). La dublu feminin, Begu şi Lara Arruabarrena au cedat în primul tur, scor 3-6, 4-6, în faţa perechii Louisa Chirico/Elise Mertens (SUA/Belgia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici