Cântece ale trupei The Beatles, care nu au fost lansate niciodată, pe un nou album

Un nou album al trupei The Beatles, intitulat "On Air - Live at the BBC Volume 2", care va include şi câteva piese înregistrate de legendarul grup britanic, dar care nu au fost niciodată lansate, se află în pregătire în Marea Britanie, informează contactmusic.com.

222 afișări
Imaginea articolului Cântece ale trupei The Beatles, care nu au fost lansate niciodată, pe un nou album

Cântece ale trupei The Beatles, care nu au fost lansate niciodată, pe un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compilaţia "On Air - Live at the BBC Volume 2" este alcătuită din 37 de piese înregistrate de trupa The Beatles la postul de radio al BBC în 1963 şi 1964.

Albumul, care este o continuare a unei colecţii cu cântece înregistrate de grupul The Beatles la BBC, lansată în 1994, va include printre alte înregistrări inedite şi două piese - "Beautiful Dreamer" şi un cover al piesei "I'm Talking About You" de Chuck Berry - care nu au fost niciodată înregistrate pentru casa de discuri cu care colaborau muzicienii britanici şi care nu au avut parte de o lansare oficială.

"On Air - Live at the BBC Volume 2" va include totodată versiunile diferite a 30 de piese clasice lansate de The Beatles, precum "I Saw Her Standing", "Hippy Hippy Shake", "I Got A Woman", "Glad All Over" şi "Sure To Fall".

Acest material discografic, conceput sub forma unui dublu CD, va fi lansat pe 11 noiembrie.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici