Care este cel mai mare regret al Mariei Băsescu. Ce ar fi vrut să facă în tinereţe

Maria Băsescu şi-a dedicat întreaga viaţă creşterii copiilor, dar şi soţului ei şi a stat pe cât se putea de departe de ochii presei.

808 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai mare regret al Mariei Băsescu. Ce ar fi vrut să facă în tinereţe

Care este cel mai mare regret al Mariei Băsescu. Ce ar fi vrut să facă în tinereţe

Într-un interviu acordat în urmă cu câtva timp, Maria Băsescu dezvăluia cum a fost căsnicia cu un om care era mai tot timpul plecat, dar şi ce regretă cel mai mult în viaţă.

„Îmi plăcea foarte mult pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Băsescu, potrivit ONE.

Ea a mai adăugat că era foarte tristă atunci când soţul ei era plecat pe mare. La un moment dat, în cursul interviului, şi-a cerut scuze pentru felul în care vorbeşte.  „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a spus fosta primă doamnă a României.

Întrebată care sunt regretele ei, soţia lui Traian Băsescu a spus că regretă vremurile când mergea la serviciu, că îi lipseşte agitaţia de pe atunci, şi regret de asemenea faptul că nu a mai avut şi al treilea copil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici