Casa lui Kate Moss a fost spartă

Reşedinţa londoneză a top modelului Kate Moss a fost spartă de hoţi, care au furat mai multe opere de artă de valoare, printre care şi un portret realizat de artistul contemporan Banksy, a anunţat, vineri, presa britanică.

56 afișări
Imaginea articolului Casa lui Kate Moss a fost spartă

Casa lui Kate Moss a fost spartă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Moss, în vârstă de 36 de ani, iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, şi mama ei, Linda, dormeau în reşedinţa celebrului top model din Maida Vale, un cartier şic din nordul Londrei, în momentul producerii jafului, informează cotidianul Daily Mirror.

Poliţia britanică a anunţat că un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost deja arestat, iar ancheta este în derulare.

Tabloul lui Banksy, artistul care a devenit celebru graţie desenelor sale graffiti pe zidurile din Londra, se numără printre operele de artă furate din reşedinţa lui Moss. Portretul realizat de Banksy valorează aproximativ 80.000 de lire sterline (92.000 de euro).

La începutul lunii, un bărbat şi o femeie au intrat prin efracţie într-o galerie de artă din centrul capitalei britanice şi au furat câteva opere ale graficianului, în valoare de peste 16.000 de lire sterline (18.500 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici