Căsătorii pe plajă, de Ziua îndrăgostiţilor

Primăria oraşului Eforie continuă şi în acest an seria de manifestări prilejuite de Ziua Îndrăgostiţilor - "Sf. Valentin", iar sâmbătă, 14 februarie, primarul va oficia căsătorii pentru toţi cei care doresc să-şi unească destinele pentru o zi sau pentru totdeauna.

326 afișări
Imaginea articolului Căsătorii pe plajă, de Ziua îndrăgostiţilor

Căsătorii pe plajă, de Ziua îndrăgostiţilor

Primarul Ion Ovidiu Brăiloiu şi-a exprimat dorinţa ca toţi cei care doresc să se căsătorească de Ziua Îndrăgostiţilor, chiar şi pentru o zi, să vină sâmbătă, 14 februarie, pe plaja din Eforie Nord.

Astfel, de la ora 12.00, pe un dig de pe plaja Eforie, într-un decor marin-hibernal, primarul va oficia pe plajă căsătorii de o zi, dar şi "veşnice", pentru cei care vor "să se ia cu acte în regulă".

De asemenea, vineri seara, tinerii din Eforie sunt aşteptaţi la discotecă de către primarul Ovidiu Brăiloiu la Balul Îndrăgostiţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici