Cât costă să fii frumoasă la Hollywood?

Celebrităţile ştiu bine ce înseamnă să sufere pentru frumuseţe. Se pare însă că săptămânile de recuperare şi, de ce nu, de dureri foarte mari, merită cu adevărat. La acestea se adaugă facturile uriaşe emise de clinicile din Beverly Hills.

20 afișări
Imaginea articolului Cât costă să fii frumoasă la Hollywood?

Cât costă să fii frumoasă la Hollywood? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La aproape 64 de ani, Cher ştie cu siguranţă ce înseamnă să sufere pentru frumuseţe. Bruneta are implant de păr în valoare de 100.000 de dolari. Nasul este refăcut de mai bine de 4 ori, iar pe aceste intervenţii se pare că a dat o altă sută de mii de dolari. Sânii au şi ei un preţ: 130.000 de dolari, iar pielea perfectă se menţine cu intervenţii din şase în şase luni cu animoacizi injectabili. O injectie costă 8.000 de dolari.

Citeşte mai multe despre cât costă intervenţiile estetice la Hollywood pe www.csid.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici