Cât de puternică este dorinţa sexuală?

Cu siguranţă eşti bombardat în Luna Îndrăgostiţilor de inimioare, mesaje de dragoste şi cupluri care-şi zâmbesc. Ai putea spune că dorinţa ta sexuală ajunge la cote destul de înalte. Dar ce poţi spune despre restul timpului? Un lucru este cert: ea variază.

110 afișări
Imaginea articolului Cât de puternică este dorinţa sexuală?

Cât de puternică este dorinţa sexuală? (Imagine: csid.ro)

Spre deosebire de animale, care au relaţii sexuale limitate la perioada de împerechere şi numai în scopuri de reproducere, motivul pentru care oamenii fac sex este plăcerea.

La vârsta la care ne câştigăm prima noastră experienţă de cuplu, ideea de dorinţă sexuală rămâne încă puţin confuză.

Citeşte mai multe despre dorinţa sexuală pe www.csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici