Cât trebuie să dureze partida de sex ideală. Rezultatele unor studii comentate de profesori universitari români

Durata ideală a unui act sexual este între 3 şi 13 minute, sunt de părere cercetătorii americani, care au realizat un studiu pe un eşantion de 1.752 de cupluri. Persoanele intervievate aveau între 20 şi 45 de ani.

728 afișări
Imaginea articolului Cât trebuie să dureze partida de sex ideală. Rezultatele unor studii comentate de profesori universitari români

Cât trebuie să dureze partida de sex ideală. Rezultatele unor studii comentate de profesori universitari români (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Contrar fanteziilor multora, care consideră că o partidă de amor reuşită trebuie să dureze toată noaptea, terapeuţii de cuplu de la "Society for Sex Therapy and Research" au ajuns la concluzia că durata medie ideală a unui act sexual este de 7,3 minute.

Află mai multe despre partida de sex ideală pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici