Cate Blanchett, într-un spectacol de teatru (Galerie Foto)

Actriţa Cate Blanchett va juca în spectacolul de teatru "Un tramvai numit dorinţă", de Tennessee Williams, o producţie a Companiei de Teatru Sidney, care va fi pus în scenă de regizoarea şi actriţa norvegiană Liv Ullmann, informează Broadwayworld.com.

71 afișări
Imaginea articolului Cate Blanchett, într-un spectacol de teatru (Galerie Foto)

Cate Blanchett, într-un spectacol de teatru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spectacolul va avea premiera la Sidney Theatre, pe 1 septembrie, urmând ca apoi să efectueze un turneu în SUA, care va cuprinde reprezentaţii la Kennedy Center for the Performing Arts din Washington (29 octombrie - 21 noiembrie) şi Brooklyn Academy Of Music (BAM) din New York (27 noiembrie - 20 decembrie).

Liv Ullmann, cunoscută pentru rolurile sale din filmele regizate de suedezul Ingmar Bergman, o va ghida pe Cate Blanchett, co-director artistic al Companiei de Teatru Sidney, în interpretarea rolului lui Blanche DuBois, eroina din textul lui Tennessee Williams.

Cea mai cunoscută ecranizare cinematografică a acestei celebre piese i-a avut în prim plan pe Marlon Brando şi Vivien Leigh, în 1951.

GALERIE FOTO

Citeşte şi:

Cate Blanchett a primit o stea pe Walk Of Fame

Cate Blanchett şi Russell Crowe, împreună pe marile ecrane

Cate Blanchett a dezvăluit atuurile care au ajutat-o în cariera cinematografică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici