Câţi bani s-au strâns la nunta lui Borcea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că la nunta lui Cristian Borcea cu Alina Vidican, la care a fost naş, s-a strâns suma de 150.000 de euro din partea invitaţilor.

874 afișări
Imaginea articolului Câţi bani s-au strâns la nunta lui Borcea

Câţi bani s-au strâns la nunta lui Borcea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"150.000 de euro, atâţia bani s-a strâns la nuntă. De unde 2 milioane de euro? Un sfert din invitaţi au fost oameni care au dat 100 de euro. Jumătate n-au dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului. Oamenii care au venit din partea finei n-au averea 3.000 de euro, cum să dea atât la nuntă?", a explicat Becali.

El a menţionat că România poate deveni o ţară frumoasã cu nunţi asemănătoare celei la care el a fost naş. "Lumea s-a distrat foarte frumos, dar trebuie să înţelegem că dacă vrem o Românie frumoasă, bogată, ţară frumoasă se face cu oameni bogaţi, cu oameni care se îmbracă frumos, curat, care tind la lux. Ţară frumoasă se face cu un eveniment ca ăsta, cu lucruri frumoase. Dacă vrem să stăm în sărăcie şi să avem nunţi în sărăcie, să vorbim la televizor numai de tâlhărie, hoţie, crimă, depinde ce vrem... Eu totuşi am încredere în acei puţini care au comentat frumos şi în acei mulţi care s-au uitat la această nuntă", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist consideră că nunta a fost mediatizată pentru că mire a fost Cristian Borcea, "tânăr drăguţ, cu bani, proprietar la Dinamo", iar naş a fost Gigi Becali, "proprietar la Steaua, miliardar, europarlamentar. "A fost o nuntă normală şi nu o mai comentăm. Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată, cea mai luxoasă şi cea mai nobilă, dar nu a fost niciun fel de exces, risipă, indecenţă. Nimic din toate minciunile care s-au vehiculat de acei oameni invidioşi. Oamenii sunt aşa cum sunt şi mai comentează. Ce să comenteze lumea, Cristi Borcea, tânăr, băiat drăguţ, are deja trei copii, are şi o altă nevastă, tânără, mai face copii şi cu asta, proprietar la clubul Dinamo, bani. Becali, naş, proprietar la Steaua, miliardar, alea alea, imagine, trei copii, nevastă frumoasă, mai este şi europarlamentar al naibi. Normal că răutăcioşii comentează. A fost 200-300.000 toată nuntă. Ce, s-a aruncat cu bani? Cu mâncare pe jos?", a adăugat Becali.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici