Caz tulburător de „bullying”. O adolescentă de 16 ani s-a sinucis pentru că nu mai suporta să fie hărţuită de două colege de şcoală

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Marea Britanie, s-a sinucis după ce a fost suspusă la şcoală unei adevărate campanii de ”bullying” din partea a două colege, relatează Daily Mail.

11181 afișări
Imaginea articolului Caz tulburător de „bullying”. O adolescentă  de 16 ani s-a sinucis pentru că nu mai suporta să fie hărţuită de două colege de şcoală

Caz tulburător de ”bullying”. O adolescentă de 16 ani s-a sinucis pentru că nu mai suporta să fie hărţuită de două colege de şcoală. Sursă: Facebook

Lauren Lelonek a fost hărţuită constant, în formă agravată,  cu şase luni înainte de a se spânzura, de două colege de şcoală, în vârstă de 17 şi 18 ani. Lauren nu a primit consiliere psihologică, conducerea şcolii unde învăţa nu a făcut nimic pentru ca victima să fie separată de cele două colege care au hărţuit-o iar poliţia a renunţat la o cercetare în acest caz.

Lauren Lelonek s-a sinucis în 2016 în casa părinţilor din Cheshire, Anglia, dar presa britanică dezvăluie acum detalii despre cazul ei tulburător.

O anchetă, declanşată după moartea ei, a scos la iveală faptul că victima a îndurat ani de abuz fizic şi ameninţări pe reţelele de socializare.

Peter Sigee, procuror care anchetează decesele suspecte în Cheshire, a vorbit despre un eşec repetat al autorităţilor în a-i oferi ajutor victimei.

Ancheta a dezvăluit cazuri în care Lauren Lelonek a fost târâtă de păr, ţintuită de un gard, cu o mână la gât sau lovită cu piciorul de cele două colege cu care fusese prietenă cu ani în urmă. 

Lui Lauren ajunsese să-i fie teamă să mai iasă din casă. După sinuciderea ei, cele două tinere care au hărţuit-o şi-au recunoscut fapta şi au fost condamnate la muncă în folosul comunităţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici