Ce afacere merge ca unsă pe timp de criză: Salariile ajung şi la 2.000 de euro pe lună

O afacere despre care toată lumea vorbeşte mai mult în şoaptă se dezvoltă cu mare succes pe timp de criză. Ne referim la videochaturi, supravegheate atent atât de agenţii de poliţie, cât şi de cei de la forţele de muncă. Fetele au clienţi în mare parte din Statele Unite, Canada şi Australia. Foarte puţini în Europa, exclus România.

1277 afișări
Imaginea articolului Ce afacere merge ca unsă pe timp de criză: Salariile ajung şi la 2.000 de euro pe lună

Ce afacere merge ca unsă pe timp de criză: Salariile ajung şi la 2.000 de euro pe lună

Când păşeşti în firmă nu îţi vine să crezi că în aceste birouri fetele se ocupă cu videochatul. Afacerea ocupă un etaj întreg al unei clădiri, unde fiecare încăpere are un design aparte, deloc deocheat.

Patroana plăteşte o chirie de 11 euro pe metrul pătrat. Angajatele au un program opt ore pe zi, însă pot alege şi sistemul de part-time.

Cele mai multe nu vorbesc cu nimeni despre ceea ce fac. Spun că sunt chelneriţe sau operatoare de call-center, şi de aici banii.

Citeşte mai multe despre afacerea profitabilă chiar şi pe criză pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici