Ce metodă INEDITĂ au inventat chinezii pentru a FURA. Imaginile care au făcut furori pe internet

Un grup de săteni chinezi au furat gaz de la un utilaj petrolier din Binzhou, unde au conectat un mare balon la canistra din apropierea utilajului, scrie Daily Mail. Uriaşul balon cu gaz poate fi considerat o bombă, motiv pentru care chinezii încercau să îl ferească de flăcări şi scântei.

1540 afișări
Imaginea articolului Ce metodă INEDITĂ au inventat chinezii pentru a FURA. Imaginile care au făcut furori pe internet

Ce metodă INEDITĂ au inventat chinezii pentru a FURA. Imaginile care au făcut furori pe internet (Imagine: Daily Mail)

Motivul pentru care sătenii au decis să fure gaz este acela că sunt prea sărăci şi nu au cu ce să-şi încălzească locuinţele pe timp de iarnă. Muncitorii de la fabrică i-au avertizat că este periculos să umble cu un balon plin cu gaz, existând riscul de a exploda.

Cu toate acestea, oamenii din Shandong sunt mulţumiţi de soluţia găsită, mai ales că rezerva de gaz i-a ţinut aproximativ cinci zile. "E foarte convenabil şi nu există pericol. Toţi sătenii fac acelaşi lucru", a spus unul dintre ei.

Citeşte mai multe despre metoda inedită inventată de chinezi pentru a fura pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici